Zakaj individualne foto delavnice?

Fotografske delavnice vam bodo omogočile uporabiti teoretično znanje pridobljeno na tečajih, iz priročnikov ali knjig. Delavnice nadgrajujejo vaša osnovna znanja, skozi specializacijo na vseh področjih fotografij. Delavnice prirejamo na raznih lokacijah po Sloveniji in tujini, tako da bo veliko možnosti tudi za prijetno druženje in spoznavanje novih krajev skozi fotografski aparat.

INDIVIDUALNE SPECIALIZIRANE FOTO DELAVNICE

KRAJINSKA - POPOTNA FOTOGRAFIJA

Individualno 2x po 4 ure

Kje: na terenu osrednje Slovenije

CENA: 80 EUR z DDV

PRIJAVA

Krajinska fotografija je nedvomno tista, ki nas pritegne povsod, kamor pač gremo. Reke, jezera, slapovi, krajinske panorame, naravne znamenitosti; vsepovsod najdemo za svoje oko motiv, ki ga brezpogojno želimo zabeležiti na tipalo naše fotografske kamere. Najprimernejša svetloba za fotografiranje krajine je jutranja in popoldanska ali večerna svetloba, vsi ostali deli dneva delujejo svetlobno trdo, še posebej v sončnem vremenu.

KREATIVNO OSVETLJEVANJE PORTRETOV

Individualno 2x po 4 ure

Kje: studio ali v naravi

CENA: 80 EUR z DDV

PRIJAVA

Portretna fotografija je ena najzahtevnejših zvrsti fotografije. Za razliko od ostalih zvrsti, kjer fotografiramo naravo, je pri portretih nekoliko drugače. Kreativno osvetiti portret zahteva mnogo znanja in veščin, poznavanja nastavev parametrov fotoaparata, preden sploh pritisnemo na sprožilec. S tem pa se zgodba sploh še ne konča, saj je potrebno fotografije nato še obdelati, prilagoditi belino, barvno usklajenost in podobno. Na koncu običajno sledi še končna retuša in glajenje kože, če je to potrebno.

VEČERNA FOTOGRAFIJA

Individualno 2x po 4 ure

Kje: na terenu osrednje Slovenije

CENA: 80 EUR z DDV

PRIJAVA

Večerna fotografija je način fotografiranja z daljšimi osvetlitvenimi časi, pri kateri se običajno fotografira zunaj med mrakom in zarjo. Pri tej tehniki običajno uporabljamo le naravne vire svetlobe, lahko pa tudi kombiniramo z umetno svetlobo. V večini primerov je obvezna uporaba stativa. Udeležite se delavnice večerne fotografije in nadgradite vaše znanje tudi v tej tematiki.

OD ZAČETNIKA DO VISOKO NAPREDNEGA FOTOGRAFA

100-urna fotografska delavnica (VSE V ENEM)

CENA: 732 EUR z DDV

PRIJAVA

Ali radi fotografirate in bi si želeli s fotografijo ukvarjati tudi bolj resno ter poskrbeti, da bodo vaše fotografije vrhunske in se bodo lahko merile s tistimi od najboljših fotografov? Tu je sedaj priložnost za vas. Pod strogim tri-mesečnim mentorstvom na individualnem nivoju vas pripravimo od začetnika do visoko naprednega fotografa z odličnim poznavanjem fotografije in obdelave fotografij.

Galerija top delavnic:

 

 

Obdarujte vaše prijatelje, znance, sorodnike:

NAROČILO BONOV

Studio Kreator d.o.o. / Organizacija izletov: 4EVERLIFENET TOURS, Derčeva 35, 1000 LJUBLJANA