Kako poteka foto izlet?

Zbrali se bomo teden dni pred izletom na predprodukcijskem estanku v slaščičarni Rustika v Ljubljanskem City-parku, kjer vas bomo točno seznanili s pravilno izbiro vaše fotograf. opreme, svetovali glede bivanja in prehranjevanja, vam pokazali otografije izbranih lokacij in odgovorili na vsa morebitna vprašanja.

Izlet, ki bo potekal vodeno po programu, pa bomo zaključili približno teden dni po izletu s postprodukcijo, kjer vam bomo pomagali osvojiti vso potrebno tehniko profesionalne obdelave nekaterih izbranih fotografij.

FOTO IZLETI

Soline-Piran/13.6.2020

Sečoveljske soline so ene zadnjih v Sredozemlju, kjer se sol prideluje na tradicionalen način. V park se odpravimo v družbi solinskih ptic in čudovitih motivov, kjer bomo izvedli prvi del fotografske delavnice.
Popoldne se odpravimo v Piran, eno najbolj slikovitih slovenskih mest, kjer se bomo učili "cityscape" fotografije in zajeli večerni motiv Pirana z uporabo najnaprednejših doosvetlitvenih tehnik.

Program in cena

 

Galerija foto izletov:

 

Obdarujte vaše prijatelje, znance, sorodnike:

NAROČILO BONOV

NAMIBIJA 2020 (14 dni)

Potovanje je prilagojeno vsem popotniškim fotografom in ljubiteljem fotografije, saj je Namibija z raznovrstnostjo kot le malokatera afriška dežela prav gotovo fotografski raj na planetu. Motivov in priložnosti za odlične fotografije je resnično ogromno. Namibija je država, ki očara še tako zahtevnega fotografa s svojimi lepotami, najvišjimi sipinami na svetu, čudovitim safarijem v parku Etosha in s slikovitimi plemeni kot so Himbe, Damari in Bušmani. Odhod 10.6. 2020; info: 051/614 667

VEČ

 

 
Studio Kreator d.o.o. / Organizacija izletov: 4EVERLIFENET TOURS, Derčeva 35, 1000 LJUBLJANA