Prednosti vseh naših fotografskih tečajev

Naši tečaji so prilagojeni različnim nivojskim stopnjam in so namenjeni tako popolnim začetnikom, ki sploh še nimajo nobenega znanja, pa tistim, ki ste morda ravnokar kupili foto aparat in bi se radi naučili z njim upravljati, kot vsem ostalim, ki že imate izkušnje in bi radi svoje znanje še izpopolnjevali.

INDIVIDUALNI FOTOGRAFSKI TEČAJI

ZAČETNI INDIVIDUALNI TEČAJ FOTOGRAFIJE

(PROGRAM A)

Čas trajanja tečaja: 2 dni (2x4 šolske ure)

Kje: na terenu / predavalnica

CENA: 122 EUR z DDV

Delavnica je namenjena ljubiteljskim fotografom, ki bi radi brez mukotrpnega prebiranja šopa nerazumljivih strokovnih navodil v preprostem, enostavnem in razumljivem jeziku spoznali lastnosti, zmožnosti in upravljanje svojega fotoaparata.

1. Spoznajmo svoj fotoaparat • osnovne funkcijske tipke fotoaparata • sprehod po menijih

2. S fotoaparatom v roki • avtomatska nastavitev • scenske nastavitve • kreativne nastavitve

NADALJEVALNI INDIVIDUALNI TEČAJ FOTOGRAFIJE

(PROGRAM B)

Čas trajanja tečaja: 5 dni (5x 4 šolske ure)

Kje: na terenu / predavalnica

CENA: 244 EUR z DDV

Delavnica je namenjena tako začetnikom, ki se šele seznanjajo s fotografijo, kakor tudi tudi tistim ljubiteljem, ki želijo izpopolniti in poglobiti svoje znanje fotografiranja. Največja uporabno vrednost in prednost tega tečaja pred ostalimi je v tem, da poleg naprednega fotografskega znanja dobimo tudi osnovno znanje računalniške obdelave posnetih fotografij. Glede na naše izkušnje smo namreč mnenja, da en sklop brez drugega nikakor ne more funkcionirati kot celota. Samo eden z drugim nam omogočajo optimalno znanje in poseganje po najboljših rezultatih.

MENTORSTVO

(PROGRAM C)

Čas trajanja tečaja: do 1 meseca (po dogovoru)

Kje: različne lokacije

CENA: po dogovoru!

Delavnica je namenjena vsem ljubiteljem fotografije, ki bi želeli znanje in vedenje prilagoditi svojim željam, potrebam in zahtevam. Delavnico po meri prilagodi tečajnik sam in se izvede po medsebojnem dogovoru. Trajanje delavnice je odvisno od želja posameznika in se dogovori naknadno.
Programi tečajev:

 

 

 

 

Obdarujte vaše prijatelje, znance, sorodnike:

NAROČILO BONOV

Studio Kreator d.o.o. / Organizacija izletov: 4EVERLIFENET TOURS, Derčeva 35, 1000 LJUBLJANA