Prednosti mentorstva

Prednost osebnega pristopa je v tem, da se vedno prilagodimo vsakemu posameznika glede na predhodno znanje in vaše osebne želje. Delavnica je namenjena vsem ljubiteljem fotografije, ki bi želeli znanje in vedenje prilagoditi svojim željam, potrebam in zahtevam ter želite ob tem imeti podporo in osebno spremstvo izkušenega fotografa.

MENTORSTVO

OSEBNI PRISTOP

Trajanje individualnega tečaja je odvisno od želja posameznika in se dogovori naknadno. Okvirno lahko tečaj traja do 6 mesecev oziroma, dokler tečajnik ne opravi vseh nalog oziroma osvoji potrebnega znanja)

CENA: po osebnem razgovoru in vaših željah vam sestavimo program in določimo ceno

Namenjen je vsem ljubiteljem fotografije, ki želijo o vedeti nekaj več in narediti odločnejši korak v razvoju svoje tehnike. Fotografa začetnika lahko spremljamo od vsega začetka in ga pripeljemo do nivoja visokonaprednega fotografa, ko takšen osebni pristop in naše spremljanje ni več potrebno. Pri tem uporabljamo različne tehnike, s katerimi poskušamo zagotoviti vse osnovne cilje: strokovno podporo, nadzor pri napredovanju in usmerjanje. Tečaj se začne s teoretičnim delom in nadaljuje z organiziranimi fotografskimi delavnicami na terenu. Vse pod nadzorom posnete fotografije pa naknadno skupaj obdelamo v programu Photoshop, po katerem dobijo slike povsem drugačno vrednost. Po opravljenem tečaju si pridobite vse potrebno znanje fotografije in profesionalne obdelave fotografij, s katerim boste lahko samostojno dosegali nadpovprečne rezultate.

 

Studio Kreator d.o.o. / Organizacija izletov: 4EVERLIFENET TOURS, Derčeva 35, 1000 LJUBLJANA