Kako poteka foto izlet?

Zbrali se bomo teden dni pred izletom na predprodukcijskem sestanku v slaščičarni Rustika v Ljubljanskem City-parku, kjer vas bomo točno seznanili s pravilno izbiro vaše fotograf. opreme, svetovali glede bivanja in prehranjevanja, vam pokazali fotografije izbranih lokacij in odgovorili na vsa morebitna vprašanja.

Potovanje, ki bo vodeno po programu, bomo zaključili približno teden dni po izletu s postprodukcijo, kjer vam bomo pomagali osvojiti vso potrebno tehniko profesionalne obdelave nekaterih izbranih fotografij.

NAMIBIJA 2020 / 14 dni (specializirano za fotografe)

10.-24. junij 2020

Potovanje je prilagojeno vsem popotniškim fotografom in ljubiteljem fotografije, saj je Namibija z raznovrstnostjo kot le malokatera afriška dežela prav gotovo fotografski raj na planetu. Motivov in priložnosti za odlične fotografije je resnično ogromno. Namibija je država, ki očara še tako zahtevnega fotografa s svojimi lepotami, najvišjimi sipinami na svetu, čudovitim safarijem v parku Etosha in s slikovitimi plemeni kot so Himbe, Damari in Bušmani.

CENA: 2.200 EUR

 

 

 

 

 

GALERIJA - NAMIBIJA

PREDVIDEN OPIS POTI

Dan 1

Polet München – Johanesburg – Windhoek

Dan 2

Zjutraj prihod v prestolnico Namibije WINDHOEK – najem terenskih vozil, dopoldne odhod proti parku OKAPUKA FARM; ogled parka in organiziran safari; nadaljevanje vožnje do jezera in jezu Von Bach dam, fotografiranje sončnega zahoda na jezeru; zvečer prihod v mesto OKAHANDJA in nočitev v lodgu.

namibia2

Dan 3

OKAHANDJA – vožnja do nacionalnega parka ETOSHA, popoldanski ogled parka in nočitev.

Dan 4

Celodnevni safari po nacionalnem parku ETOSHA, kjer bomo fotografirali množioce divjih živali v čudovitem okolju. Predvideno spanje v kampu na vzhodnem delu parka.

Dan 5

Zjutraj vožnja proti angolski meji do slapov EPUPA FALLS. Popoldansko fotografiranje slapov (možno kopanje ob slapovih), večerni panoramski ogled iz bližnjega hriba na slapove.

Dan 6

Dopoldne obiščemo dve vasi, kjer prebivajo plemena Himbe. Fotografiranje tradicionalnega načina življenja v plemenski skupnosti. Popoldne prispemo v Opuwo, sprehod po mestu, fotografiranje tržnice, plemena Himbe in Herero people. Nočitev.

Dan 7

Dopoldne vožnja skozi Kamanjab, obiščemo farmo gepardov Otjitot0ngwe, kjer se boste lahko fotografirali z gepardi, nadaljevanje proti dolini Twyfelfontein, fotografiranje petroglifov - znamenitih poslikav na skalah, občudovanje slikovite pokrajine… ogled organ pipes, nato popoldanski ogled in fotografiranje naravnega slavoloka Spitzkoppe. Večerna vožnja proti obali v mesto Swakopmund, mestu sonca, morja in adrenalina, kjer bomo prenočili.

Dan 8

Zjutraj se odpravimo vzdolž Obale okostnjakov proti severu in obiščemo kolonije tjulnev pri rtu Cape Cross, vrnitev nazaj v Swakopmund, mesto adrenalina - možnost vožnje s štirikolesniki po neskončnih sipinah in boardanja po sipinah.

Dan 9

Zjutraj odhod proti namibijski puščavi (Namibia desert), ki slovi po najvišjih peščinah na svetu. Najprej ogled kanjona Sesriem, nato nadaljevanje poti proti dolini Sussevlei, ogled in fotografiranje rdečih sipin, znamenitih mrtvih dreves (Dedvlei trees), zvečer bomo pričakali magični sončni zahod na eni od tamkajšnjih sipin. Nočitev v bližini.

Dan 10

Odhod proti vzhodu, kjer se bomo približali puščavi Kalahari. Ogled lokalnih znamenitosti in spanje v kraju Ketmanshoop.

Dan 11

Odhod proti parku znamenitih dreves Quiver trees, velikega skalnega igrišča in nato odhod proti kraju Stampriet. Večerja in nočitev.

Dan 12

Zjutraj odhod v puščavo Kalahari, kjer si bomo ogledali življenje plemena Bušmanov. Nato odhod proti Windhoueku, prestolnici Namibije, namestitev v lodgu, sledi popoldanski ogled mesta. Nočitev.

Dan 13

Odhod na letališče, vračilo terenskih vozil in polet nazaj proti Evropi.

Dan 14

Prihod v München v dopoldanskih urah in nadaljnji transfer v Ljubljano.

 

 

 

 

 

 

 

 

CENA za 1 osebo znaša 2200 EUR (min. št. prijav: 6), v katero je vključeno:

• prevoz s kombijem na letališče v München, povratni letalski prevoz München-Windhoek

• 9 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v hotelu 2/3*

• strokovno fotografsko vodenje, delavnica in svetovanje na terenu, post produkcija ob vrnitvi

• stroški organizacije in izvedbe programa

 

MOŽNA DOPLAČILA

• enoposteljna soba: 40 eur

• Coris zavarovanje: 6,80 EUR za 3 dni

• zavarovanje rizika odpovedi: 5% pri Zavarovalnici Maribor

 

Obdarujte vaše prijatelje, znance, sorodnike:

NAROČILO BONOV

Studio Kreator d.o.o. / Organizacija izletov: 4EVERLIFENET TOURS, Derčeva 35, 1000 LJUBLJANA