Kako poteka foto izlet?

Zbrali se bomo teden dni pred izletom na predprodukcijskem sestanku v slaščičarni Rustika v Ljubljanskem City-parku, kjer vas bomo točno seznanili s pravilno izbiro vaše fotograf. opreme, svetovali glede bivanja in prehranjevanja, vam pokazali fotografije izbranih lokacij in odgovorili na vsa morebitna vprašanja.

Izlet, ki bo potekal vodeno po programu, pa bomo zaključili približno teden dni po izletu s postprodukcijo, kjer vam bomo pomagali osvojiti vso potrebno tehniko profesionalne obdelave nekaterih izbranih fotografij.

PROGRAM IZLETA - SEČOVELJSKE SOLINE IN PIRAN

13.06. 2020

Sečoveljske soline so ene zadnjih v Sredozemlju, kjer se sol prideluje na tradicionalen način. V park se odpravimo v družbi solinskih ptic in čudovitih motivov, kjer bomo izvedli prvi del fotografske delavnice.
Popoldne se odpravimo v Piran, eno najbolj slikovitih slovenskih mest, kjer se bomo učili "cityscape" fotografije in zajeli večerni motiv Pirana z uporabo najnaprednejših doosvetlitvenih tehnik.

CENA: 40 EUR

 

Država: Slovenija

 

 

Fotografska delavnica:

Namen fotografske delavnice na terenu je pridobiti in/ali nadgraditi znanje »landscape« in arhitekturne fotografije pod budnim očesom in svetovanjem mentorjev. Ker se ne gremo klasičnega turizma pač pa fotografsko doživljanje nepozabnih fotografskih trenutkov in lokacij, se bomo posvetili izključno najbolj atraktivnim motivom.

 

 

 

 

NAŠE GALERIJE

OPIS POTI:

Zbor ob 6.45 uri zjutraj pred Kolosejem v Ljubljani. Odhod iz Ljubljane ob 7. uri. Po uvodnem teoretičnem delu delavnice odhod v Sečoveljski park, kjer bomo tudi praktično spoznali čare"landscape" fotografije. Seveda nam park ponuja tudi veliko ptic in drugih živali, ki jih bomo lahko ujeli v objektiv našega aparata. Opoldne odhod v Piran, sledi krajši počitek in možnost kosila. Popoldansko fotografiranje Pirana, proti večeru odhod na zadnjo lokacijo, kjer se bomo učili fotografiranja večernega motiva z uporabo naprednih doosvetlitvenih tehnik. Nato povratek proti domu in prihod v Ljubljano v kasnejših večernih urah.

_____________________________________________________________________________________________

Dan 2

Vsakemu udeležencu nudimo 2-urni brezplačni individualni tečaj obdelave izbranih fotografij, ki jih boste naredili na izletu.

 

CENA za 1 osebo znaša 40 EUR (min. št. prijav: 5), v katero je vključeno:

• prevoz z 8-sedežnim kombijem ali mini busom iz Ljubljane in nazaj, vstopnina v park

• strokovno fotografsko vodenje, delavnica in svetovanje na terenu, post produkcija ob vrnitvi

• stroški organizacije in izvedbe programa

 

 

 

Obdarujte vaše prijatelje, znance, sorodnike:

NAROČILO BONOV

Studio Kreator d.o.o. / Organizacija izletov: 4EVERLIFENET TOURS, Derčeva 35, 1000 LJUBLJANA