ZAKAJ SMO BOLJŠI?

Peljemo vas na najboljše, preverjene lokacije v deželi in elitno izbrane motive za fotkanje, izberemo optimalni čas glede na lokacijo in motiv. Pomagamo vam pri nastavitvah, med nami ni tekmovalnosti ampak velja načelo medsebojne pomoči in delitve znanja...

in NAJBOLJ POMEMBNO...

prav po vsakem foto izletu sledi 4-urni brezplačni tečaj obdelave fotografij v programu Photoshop, ki ga opravimo skupaj.

Dobrodošli v naši družbi!

Foto izleti, delavnice in tečaji so namenjeni prav vsakomur, ki se želi naučiti ne le spretnih veščin fotografije, temveč tudi osvojiti ustrezno znanje, kako fotografijo obdelati v programih za obdelovanje slik Photoshop, Lightroom, Digital Photo Professsional, Picassa in drugih.

Že dolgo ni več skrivnost, da dobra fotografija gradi našo samozavest in prepoznavnost. Prav pogosto pa se ob tem pojavi cel kup vprašanj oziroma neznank, zaradi katerih ne dobimo želenega rezlutata. Kako do pravih nastavitev na našem aparatu, kakšen motiv naj zajamem, kaj je barvna temperatura? Vse to in še več vprašanj se pojavlja v naših glavah. Dovolite, da vaše fotografije pripovedujejo zgodbe na način, s katerim bi morale biti povedane. Bodite drugačni – bodite vi! Naj se na fotografiji izrazi vaša bit in magična privlačnost, ki nastane kot rezultat nadvse navdušujočega preoblikovanja prvobitne podobe. Prepričan sem, da ste tu danes predvsem tisti, ki ste pripravljeni ustvarjati zgodbe v fotografijah različnih tematik.

Kako poteka fotografski izlet?

Na »pred produkcijskem« sestanku se bomo zbrali teden dni pred odhodom v prostorih HSH na Celovški 143 v Ljubljani, kjer vas bomo seznanili s pravilno izbiro fotografske opreme, vam svetovali glede bivanja in prehranjevanja, pokazali fotografije izbranih lokacij in odgovorili na vsa morebitna vprašanja. Izlet, ki bo potekal vodeno po programu, bomo zaključili približno teden dni po izletu s postprodukcijo, kjer bomo skupaj osvojili tehniko profesionalne obdelave nekaterih vaših izbranih fotografij.

 

 

 

 

 

 

NAPAKE, KI SE POGOSTO DOGAJAJO

Nepravilno kadriranje in izbira goriščne razdalje, nepravilna uporaba nastavitev v fotoaparatu (WB...), napačen timing fotografiranja, napačno izbira zornega kota, premalo pozornosti namenjene postprodukciji... zaradi neupoštevanja navidez nepomembnih detajlov, je lahkokorekten in atraktiven posnetek povsem dolgočasen.

 
Studio Kreator d.o.o. / Organizacija izletov: 4EVERLIFENET TOURS, Derčeva 35, 1000 LJUBLJANA